Siirry sisältöön

Eduskunta

Olen ollut kansanedustaja vuodesta 1999. Päätöksenteossa haluan painottaa ihmisen valinnanvapautta, mutta samalla vastuuta niin itsestä kuin lähiyhteisöstä, osaamisen ja sivistyksen merkitystä, työn ja yrittämisen kannustavuutta sekä puhdasta ympäristöä.

Toimin eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnassa ja olen eduskuntaryhmäni valiokuntavastaava. Lisäksi olen valtiovarainvaliokunnassa, sekä valtiovarainvaliokunnan kunta- ja terveys- sekä sivistys- ja tiedejaostoissa.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta käsittelee mm. sosiaali- ja terveydenhuoltoa, sosiaalivakuutusta, sosiaali- ja terveydenhuollon maksuja, eläkelainsäädäntöä sekä ympäristöterveydenhuoltoa koskevia asioita. Valtiovarainvaliokunnan tehtävänä on käsitellä valtiontalouden kehykset, valtion talousarvioesitys ja lisätalousarvioesitykset sekä veroja ja muita raha-asioita koskevat lainsäädäntöasiat.

Eduskunnassa pitämiini puheenvuoroihin sekä valtiopäivätoimiin voit tutustua alla olevien linkkien kautta Eduskunnan virallisilla sivuilla.

Sarin tietosivu eduskunnassa
Puheenvuoroja

Aloitteet ja kirjalliset kysymykset

Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram