Siirry sisältöön

Tapahtumat

AfterWalk ke 13.3 klo 17

Seuraava AfterWalk kävellään ke 13.3. klo 17. Liikuntaa, ajankohtaisia aiheita ja hyvää mieltä. 💚 Tavataan Pikkuparlamentin edessä (Arkadiankatu 3) klo 17.
Tule mukaan ja tuo myös ystäväsi💚

HYVINVOINTI SYNTYY TYÖTÄ TEKEMÄLLÄ JA ITSESTÄ SEKÄ LÄHEISISTÄ HUOLEHTIMALLA pe 15.3. klo 17.30-20.00

Tule viettämään mukavaa iltaa kanssamme sekä kuuntelemaan ja keskustelemaan kuinka edistää hyvää työelämää – työtä ja yrittäjyyttä sekä hyvinvoinnin edellytyksiä Suomessa ja Euroopassa.

Paikka: Kokoustila Anna K, Annankatu 24, 5. kerros

OHJELMA

klo 17.30 Ilmoittautuminen

klo 17.45 Seminaarin avaus Sari Sarkomaa, kansanedustaja

klo 17.50 Ajankohtaista Kiinteistöliitosta, asuntopolitiikasta ja asumisesta Harri Hiltunen, toimitusjohtaja Kiinteistöliitto

klo 18.20 Johdatus kehon hyvinvointiin Pia Kurkela ja Anki Åström, Töölön Pilatesstudio.

klo 18.40 Hyvinvointi syntyy työstä Sari Sarkomaa, kansanedustaja

Tarjolla salaattibuffet ja viiniä sekä verkostoitumista hyvässä seurassa!

Hyvinvointiseminaarin osallistumishinnat:

Ilmoittautumiseen (sis. tiedot osallistumismaksusta): https://goo.gl/forms/XsYbVUsvauLFvKOn1

Järjestäjä Sarin tukiyhdistys Hyvinvointiseminaarista saadut varat käytetään Sari Sarkomaan vaalikampanjan rahoittamiseen. Lisätietoa antaa Anniina Pylsy, p. 050 912 2054 tai anniina_pylsy@hotmail.com

Kierrätyspäivän etkot Sari Sarkomaan kanssa su 17.3 klo 10-15

Yhden turha on toisen aarre. Sano ei kertakäyttökulttuurille ja tule mukaan kierrättämään Sarin kanssa.

Sarin tukiryhmä järjestää sunnuntaina 17.3. klo 10-15.00 kierrätyspäivän etkot Konepajan Brunossa. Voit osallistua kierrättämiseen tulemalle paikan päälle ostoksille tai lahjoittamalla tavaraa. Kaikki kierrätyspäivän etkoista saatu tuotto menee Sari Sarkomaan vaalikampanjan tueksi.

Sarin kierrätyspäivän etkoja organisoi Nina Virto-Väisänen. Ole Ninaan yhteydessä (ninavirtovaisanen@gmail.com tai p. 050 550 2468) mikäli haluat lahjoittaa. Tavaroiden luovutus sovitaan tapauskohtaisesti, minkä lisäksi Nina kiertää Helsingin alueella hakemassa etkolahjoituksia 18.2. ja 21.2. Maaliskuun ajat ilmoitamme myöhemmin. Otamme vastaan kaikenlaista hyväkuntoista ja ehjää tavaraa. P.S. Jos et saa Ninaa kiinni niin laita viesti anniina_pylsy@hotmail.com

Etkot pidetään osoitteessa: Kirpputori Bruno Granholminkuja 2. (Aleksis Kiven Katu 17 A). Sari etkoilee pöydässä 7.

Sarkomaan ja Virkkusen Lukutaitopäivä to 21.3

Lukutaito on perustaito, joka luo ymmärrystä ihmisten välille, taitoja ratkaista globaaleja ongelmia sekä tietoja ymmärtää yhteiskuntaa ympärillämme. Lukutaito on silta korkeaan osaamiseen ja Suomen menestykseen kansainvälisesti.

Olet lämpimästi tervetullut lukutaitopäivään kuulemaan ja keskustelemaan lukutaidon tärkeydestä. Keskustelemassa kansanedustaja Sari Sarkomaa, europarlamentaarikko Henna Virkkunen, kirjailija Juha Itkonen ja toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.

Finanssiala ry emännöi keskustelua 21.3. klo 17:30-19:00 osoitteessa Itämerenkatu 11–13, Helsinki.

Ilmoittautuminen 18.3. mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.hennavirkkunen.fi/ilmoittaudu-lukutaitopaivaan

Ohjelma

17:00 Kahvi ja pieni suolainen

17:30 Tervetuloa lukutaitopäivään

”Lukutaitotakuu joka lapselle ja nuorelle” kansanedustaja Sari Sarkomaa ”Maailman lukevin Eurooppa” europarlamentaarikko Henna Virkkunen

18:00 Lukutaito luo unelmia ja unelmat paremman maan – aikuisten lukukunnon kohennuksen viisi vinkkiä kirjailija Juha Itkonen, Kansallisen lukutaitofoorumin puheenjohtaja

18:20 Ankka luo pohjan taloustaidoille toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, Finanssiala ry

18:30 keskustelua

19:00 Tilaisuus päättyy

Pienet järjestöt asiantuntijoina syöpäkentällä - Rintasyövän varhaistoteamisen ja vertaistuen tila tulevaisuuden sote-kentässä

Keskustelutilaisuus Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa ma 10.12.2018 klo 17-18.30

Järjestäjät: Tunne rintasi ry ja Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry

Rintasyövän ja sen varhaisen toteamisen parissa toimivien järjestöjen järjestämässä keskustelutilaisuudessa käsitellään pienten järjestöjen vahvuuksia asiantuntijoina ja tuen tarjoajina.

Uusia rintasyöpädiagnooseja tehdään vuosittain yli 5000 ja rintasyövän sairastaneita on Suomessa noin 60 000. Rintasyöpä koskettaa siis lähes jokaista suomalaista jossain vaiheessa elämää, omakohtaisesti tai läheisen kautta. Omatarkkailu on tärkeä keino rintasyövän varhaisessa toteamisessa: mammografiaseulonnoissa löytyy vain noin 40 % kaikista rintasyövistä. Omatarkkailuopastuksen ja tietouden levittäminen kaiken ikäisille ja vertaistuen tarjoaminen rintasyövän kohdatessa on Tunne rintasi ry:n ja Rintasyöpäyhdistyksen ydinosaamista. Pienissä järjestöissä olevaa asiantuntemusta rintasyövästä ei saa heittää hukkaan. Järjestöt tekevät työtä ruohonjuuritasolla ja tavoittavat kohderyhmät matalalla kynnyksellä. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä pystytään ketterästi vastaamaan uusiin haasteisiin ja toiveisiin.

Miten tekisimme Helsingin peruskouluista maailman parhaita?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin peruskouluista tiistaina 16.10 klo 16.30- 17.30 Pikkuparlamentin Kansalaisinfoon (Arkadiankatu 3).

Tilaisuuden emäntänä toimii helsinkiläinen kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Sari Sarkomaa. Ajankohtaiskatsauksen Helsingin peruskoulutukseen tilaisuudessa esittää Helsingin kaupungin kasvatuksen ja opetuksen apulaispormestari Pia Pakarinen. Tarkoituksena on keskustella laajasti peruskoulutuksen eri kysymyksistä sekä pohtia peruskoulun kehittämistarpeita Helsingissä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Ohjelma:

16.30 Tilaisuuden avaus kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Sari Sarkomaa

16.35 Ajankohtaiskatsaus Helsingin peruskouluihin, Helsingin kaupungin kasvatuksen ja opetuksen apulaispormestari Pia Pakarinen

16.55 Opettajan kommenttipuheenvuoro, Hannaleena Maarianvaara HOAY: n hallituksen jäsen

17.05 Vanhempien kommenttipuheenvuoro, Ulla Siimes Vanhempainliiton toiminnanjohtaja ja Sanna Valtonen Helvary ry:n puheenjohtaja

17.15 Keskustelua

17.30 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Helsinkiläisiä ympäristötekoja - Kokoomuksen ympäristötavoitteet seuraavalle hallituskaudelle to 18.10 klo 17.30

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin ympäristöasioista ja ideoimaan Kokoomuksen uutta ympäristöohjelmaa torstaina 18.10 klo 17.30 Kokoomusopiskelijoiden tiloihin Kansakoulukujalla (Kansakoulukuja 3 A, 3. krs)

Tilaisuudessa Kokoomuksen kesäkokouksessa julkaistua keskustelunavausta ympäristöstä esittelevät kansanedustajat Pertti Salolainen ja Sari Sarkomaa. Kommenttipuheenvuoron tilaisuudessa pitää kaupunkiympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Risto Rautava.

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Ohjelma:

Aika: To 18.10 klo 17.30

Paikka: Kokoomusopiskelijoiden tilat Kansakoulukujalla (Kansakoulukuja 3 A, 3. krs)

Klo 17.30 Tilaisuuden avaus Sari Sarkomaa

Klo 17.35 Kokoomuksen ympäristöohjelman aihiot – esittely kansanedustajat Pertti Saloalinen ja Sari Sarkomaa

  • Vastuu vesistöistä
  • Vastuu ilmastosta
  • Vastuu luonnon monimuotoisuudesta
  • Kiertotalous on elintasoa ilman luonnonvarojen liikakäyttöä
  • Vastuuseen kasvattaminen

Klo 18.00 Kommenttipuheenvuoro

Risto Rautava, Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan varapuheenjohtaja

18.10 Ryhmätyöskentely, vetäjänä Konsta Nupponen, KansY:n puheenjohtaja

18.40 Ryhmätöiden esittely

19.15 Tilaisuus päättyy

Yrittäjyystekoja hyvinvointiyrittäjille ke 24.10 klo 16.45-18.45

Kokoomuksen eduskuntaryhmä järjestää tänä vuonna yrittäjäkiertueen, jonka tavoitteena on kerätä ajatuksia yrittäjyyden edistämisestä. Kiertueella kokoomuksen kansanedustajat jalkautuvat yrityksiin keräämään ajatuksia yrittäjyyden edistämisestä. Kansanedustajat Sari Sarkomaa ja Juhana Vartiainen järjestävät yhteistyössä Hyvinvointialanliiton kanssa tilaisuuden keskiviikkona 24.10 klo 17-18.45 Elinkeinoelämän keskusliiton auditoriossa (Eteläranta 10). Muistathan ilmoittautua tilaisuuteen tarjoiluiden mitoitusta varten TÄÄLLÄ. Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Kiertue on jatkoa vuoden 2014 yrittäjyyskiertueelle. Kierroksen jälkeen muodostettiin kymmenen yrittäjyystavoitetta. Nyt neljä vuotta myöhemmin kaikki näistä tavoitteista ovat joko toteutuneet tai edistyneet merkittävästi. Tekoja yrittäjyyden puolesta tarvitaan lisää, ja siksi kiertue on paikallaan uusia. Järjestettävän tilaisuuden esitysten ja keskustelun pohjalta laaditaan esitys Kokoomuksen eduskuntaryhmän toimista yrittäjyyden edistämiseksi. Kokoomuksen eduskuntaryhmä julkistaa uudet ja päivitetyt yrittäjyystavoitteensa syksyllä 2018.

Ohjelma:

Klo 16:45 Kahvit

klo 17:00 Sari Sarkomaa & Juhana Vartiainen

-tilaisuuden avaus ja yrittäjäkiertueen esittely

klo 17:10 Kommenttipuheenvuoro, Anne Kangas hoitokoti Päiväkumpu

Klo 17.25 Kommenttipuheenvuoro, Jan Lassus Bulevardi klinikka

klo 17.40 Ryhmätyöskentely työpajoissa alustus Aino Närkki, johtava asiantuntija, Hyvinvointialanliitto

klo 18.10 Työpajojen tuotosten esittely ja keskustelu

Klo 18.45 Tilaisuus päättyy

Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram