Siirry sisältöön

Tiedote: Sari Sarkomaa ProMama ry:n puheenjohtajaksi

Kansanedustaja Sari Sarkomaa on valittu ProMama ry:n uudeksi puheenjohtajaksi vuoden 2015 alusta lukien.

ProMama ry on valtakunnallinen kansanterveysjärjestö, joka on tehnyt yli 20 vuotta työtä naisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Toiminnan keskiönä on rintojen omatarkkailun opastus-, koulutus- ja tiedotustoiminta rintasyövän varhaistoteamiseksi. Järjestö kannustaa myös naisia löytämään ja hyväksymään oman ”minänsä” tavoitteena terve ja hyvinvoiva nainen, joka rakennetaan omilla valinnoilla elämän aikana. Järjestö on mukana siellä, missä naiset kokoontuvat.

Uusi puheenjohtaja haluaa herätellä kaikenikäisiä naisia vaikuttamaan oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi omilla tietoisilla ratkaisuilla, jotka tukevat omaa psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista kasvua koko elämän ajan. ”Pidän tärkeänä, että naisia kannustetaan tarkkailemaan rintojaan ja että rintasyöpäriskistä tiedotetaan. ProMama tekee tässä asiassa arvokasta työtä”, Sarkomaa toteaa.

Toimimme RAY:n tuella.

 

Yhteystiedot: Kansanedustaja Sari Sarkomaa, sari.sarkomaa@eduskunta.fi, puh. 050 511 3033

Lisätiedot: Puheenjohtaja Ritva Larjomaa, puh 050 5941 621, ritvalarjomaa@gmail.com, Toiminnanjohtaja Ritva Passiniemi, puh 050 5924 841 tai (09) 5878 873, ritva.passiniemi@promama.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.