Siirry sisältöön

Kesäterveiset 2021

Arvoisa vastaanottaja,

Kokoomusjoukkueemme sai kunnallisvaaleissa suurimpana puolueena Helsingissä vahvan valtakirjan. Jatkamme työtä sen eteen, että Helsinki on jokaiselle monien mahdollisuuksien kotikaupunki.  Sydän on oikealla.

Kiitokset kaikille vaalityötä tukeneille. Erityiskiitos ehdokkaille, jotka eivät tällä kertaa tulleet valituksi. Hieno tulos tehtiin yhdessä.

Kokoomuksen uusi valtuustoryhmä järjestäytyi eilen. Olen kiitollinen helsinkiläisiltä saamastani vahvasta tuesta. Lähdin ehdolle pitkän tauon jälkeen kuntavaaleissa. Halusin olla varmistamassa, että kokoomus säilyy suurimpana ryhmänä kotikaupunkini valtuustossa. Onnistuimme tavoitteessa mainiosti. On ilo palata valtuustotyöhön.
 
Olen saanut valtavasti viestejä Helsingin apulaiskaupunginjohtajan tehtävään ryhtymisestä erityisesti uudelta valtuustoryhmältämme mutta myös laajasti helsinkiläisiltä. Kiitos viesteistä. Lupasin ehdolle lähtiessäni ryhmälleni ja helsinkiläisille tarttua vahvasti valtuutettuna luottamustoimiin Helsingissä mutta jatkaa kansanedustajan työtäni, johon olen vahvasti sitoutunut. En ole valmis tehtäviin, jotka edellyttävät eduskuntatyön lopettamista.
 
Jatkossa urakoin Helsingin parhaaksi niin valtuutettuna kuin kansanedustajana sekä kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana. Lupauduin myös Helsingin kaupunginhallituksen jäsenen tehtävään, josta virallinen päätös tehdään elokuun alussa. Siinä on vallan mainio työkenttä. Olen onnekas, kun saan tehdä asioita, joita rakastan.
 
 Eduskunnassa kevätistuntokausi on ollut työn täyteinen ja olemmekin istuneet usein aamusta iltaan. Iso huoli on siitä, että vasemmistovihreät runnoivat maakuntauudistuksen läpi. Useampi hallituspuolueen edustaja jätti äänestämättä, koska hekin pitivät esitystä vahingollisena. Silti esitys meni läpi.
 
Oheisessa blogissa on vielä asiasta ajatuksiani. On selvää, että maakuntahallinto ei paranna palveluja. Syksyllä on hallituksenkin viimeistään herättävä toimiin, joilla oikeasti parannetaan palveluja. 

Tällä viikolla istuntokausi tulee päätökseen ja on aika hengähtää. Näillä näkymin pääsen viettämään kesälomaa heinäkuussa ja palaan työn äärelle taas elokuussa.

Nautitaan parhaan kotikaupungin kesästä ja Itämeren aalloista. Rentouttavaa ja aurinkoista kesää kaikille.


Ollaan yhteydessä!

Sari Sarkomaa
helsinkiläisten kansanedustaja
Follow by Email
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Instagram