Siirry sisältöön

Terveiset eduskuntavaalien loppukiristä

Arvoisa vastaanottaja,

Eduskuntavaalikampanjan viimeiset päivät ovat menossa ja työ huipentuu vaalipäivänä sunnuntaina 2.4. Tilanne on äärimmäisen tiukka ja jännittävä. Nyt tarvitaan vahva loppukiri varmistamaan kokoomuksen vaalivoitto. 
 
Hyvä tapa antaa vauhtia loppukiriin on muistuttaa ihmisiä ja suositella äänestämistäni. Vain annettu ääni ratkaisee uudelleen valintani. Olen ehdolla jatkamaan työtä helsinkiläisten kansanedustajana numerolla 147. Sunnuntaina on oikea aika äänestää.
 
Olen kansanedustajan työssä saanut aina toimia vastuullisissa tehtävissä. Kuluneen eduskuntakauden ajan toimin eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana ja valtiovarainvaliokunnassa. Olen ollut tiimissä, joka on tehnyt kokoomuksen vaihtoehtobudjetin, jossa on toimet vastuuttoman velkaantumisen lopettamiseksi ja hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseksi.

Seuraava eduskuntakausi tulee olemaan historiallisen vaikea. Eduskunnassa tarvitaan tekijöitä, jotka tuntevat ja osaavat talouden, mutta myös hyvinvointiyhteiskunnan keskeiset palvelut ja koulutuspolitiikan. Sopeuttamistoimet on tehtävä niin, että Helsinki ja Suomi on hyvä paikka asua ja elää kaiken ikäisille nyt ja tulevaisuudessa. Ketään ei saa jättää yksin.

Loppukiri  tehdään yhdessä. Kaikki apu ja tuki on arvokasta. Voit seurata Helsinki-kierrokseni tulevia tapahtumia LINKIN kautta. Tervetuloa tapaamaan.

Lue lisää työstäni ja tavoitteistani helsinkiläisten kansanedustajana. KOTISIVUILTANI näet myös missä ja milloin olen tavattavissa.

Ajattelen, että parasta vaalityötä on hyvin tehty työ. Vaalikampanjassa keskityn ihmisten tapaamiseen mutta mainostamistakin tarvitaan. Pienikin summa on suuri tuki. Ohessa lahjoituspalvelu, jonka kautta on mahdollista tukea kampanjaani.

Vaikuttavaa työtä on myös tykätä ja jakaa sosiaalisen median postauksiani. Esitteitä jaetaan tuttuun tapaan ja se on hyvää liikuntaa. Jos haluat jakaa esitteitä voit ottaa yhteyttä Leila Saloseen joka koordinoi jakelua leila.salonen123@gmail.com. Nyt on oikea aika jakaa esitteitä, kun ihmiset miettivät sopivaa ehdokasta.

Jos sinulla kysyttävää niin laitathan viestiä tai soitta minulle sari.sarkomaa@eduskunta.fi puh. 050 511 3033.




Nyt on oikea aika suojella Itämerta - Mitä Helsinki voi tehdä ja mitä odotamme valtiolta?

Torstaina 30.3 klo 16-17 järjestän Itämeriaiheisen keskustelutilaisuuden kahvila Roasbergissä osoitteessa Mikonkatu 13. Kanssani alustajana toimii Itämerihaasteen koordinaattori Mari Savela. Keskustelemme siitä, mitä Helsinki voisi tehdä Itämeren parhaaksi ja mitä valtakunnan tasolla pitäisi tehdä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa mukaan 💚



Sari tavattavissa perjantaina 31.3 

klo 8 Kolmen Sepän aukiolla
klo 11.30 Messukeskus Pasilan edustalla
klo 16 Lauttasaaren metroasemalla (Lauttiksen sisäänkäynti)
klo 16.30 Lauttasaaren metroasemalla (Gyldenintien sisäänkäynti)

Sari tavattavissa lauantai 1.4

Nyt on oikea aika keskustella sinulle tärkeistä asioista. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan lauantaina 1.4.

klo 7-8 Meilahden sairaala-alueelle, Haartmaninkadun risteyksessä Meilahden sairaala-alueen sisääntulotien vieressä
klo 9 Narinkkatorin vaalikontille, mukana menossa myös puheenjohtaja Petteri Orpo
klo 10.30 Laajalahden aukion puukioskille
klo 11.30 Kauppakeskus Lauttikseen
klo 12 Munkkivuoren Ostoskeskukselle
klo 14 Töölöntorille
klo 15 Kolmen Sepän aukiolle
klo 16 Kauppakeskus Lauttis



Ajatukset ja ideat liittyen kevään politiikkaan ja tietenkin kotikaupunkini Helsingin sekä koko Suomen kehittämiseen ovat aina tärkeitä ja tervetulleita. Pidetään yhteyttä.

Sari Sarkomaa
Kansanedustaja
Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja
Helsingin kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsen
Kolmen nuoren äiti