Siirry sisältöön

Helmikuun kuukausikirje

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista.

Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni aiheet.

Sari Sarkomaan eduskuntaterveiset 1.3.2013

Arvoisa vastaanottaja,

Olen tyytyväinen siitä, että hallitus pääsi eilen puolivälitarkastuksessaan yhteisymmärrykseen siitä, että tärkeintä on keskittyä työn määrän lisäämiseen ja kestävän kasvun edellytyksien luomiseen. Meille kokoomuslaisille on tärkeää, että hallituspuolueet sitoutuivat kestävyysvajeen purkuun ja velkaantumisen taittamiseen. Uskomme suomalaisen työn voimaan. Kilpailukykyä ja kaiken työnteon sekä yritysten kannattavuutta tukevat veroratkaisut ovat välttämättömiä. Yhteiskunta, jossa työ ei kannata, ei ole terve.

Eilisten päätösten pohjalta seuraavien kolmen viikon aikana neuvotellaan konkreettiset toimet, joista päätetään maaliskuun 21. päivä kehysriihessä. Silloin on saatava myös päätökset sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisesta.

Säästöistä huolimatta Suomen tulevaisuuden kannalta on välttämätöntä huolehtia siitä, ettei talouden sopeuttamistoimilla heikennetä koulutuksen laatua. Koulutukseen ja tutkimukseen on kohdistunut jo tuntuvia sopeutustoimia. Suomen menestys on aina ollut osaamisessa. Näin on takuuvarmasti myös tulevaisuudessa.

Tässä kirjeessäni käsittelen seuraavia asioita:
- Hallituksen puhallettava yhteen hiileen yhteiskunta- ja koulutustakuun toteuttamiseksi
- Yrittäjyys on koko Suomen etu
- Lisää liikuntaa ja elämää vuosiin
- Sosiaali- ja terveydenhuollon työturvallisuustoimia kirittämässä
- Ehdolla Tehyn vaaleissa!