Siirry sisältöön

Huhtikuun kuukausikirje

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista.
Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni aiheet.

Sari Sarkomaan eduskuntaterveiset 29.4.2013

Arvoisa vastaanottaja,

Hallitus on tehnyt päätöksen valtiontalouden rahoituskehyksistä vuosille 2014–2017. Siitä annettu selonteko on nyt eduskunnan käsittelyssä. Kuulemme parhaillaan asiantuntijoita valtiovarainvaliokunnassa ja sen jaostoissa. Painopiste on luoda Suomeen uutta työtä ja kasvua sekä kilpailukykyä. Ja tietenkin löytää fiksuimmat tavat laittaa talous tasapainoon.

Vaikka sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus on ollut mutkainen, ei uudistuksen kipeä tarve ole muuttunut mihinkään. Päätökset on uskallettava ja osattava tehdä. Hoitojonot ja terveyserot tulevat kalliiksi. Pidin välttämättömänä, että pääministeri otti uudistuksen käsiohjaukseen.

Me kansanedustajat olemme omien eduskuntaryhmien puheenjohtajien johdolla mukana entistä tiiviimmin linjaamassa uudistustyötä. Saamme eduskuntaan sote-linjaukset pääministerin ilmoituksena toukokuun puolessa välissä. Metropolialueella tarvitaan aivan omia ratkaisuja, ja näin on aivan oikein jo vaateestamme sovittu tehtävän.

- Raha seuraamaan potilasta
- Palvelut paremmaksi – välineitä kuntiin!
- Helsingin senioreiden kanssa palveluja kehittämässä
- Ruoan alkuperäismerkintöjä vauhdittamassa
- Ehdotukseni koulurauhasopimuksesta
- Ei jätetä tokaluokkalaisia ja heidän perheitään tyhjän päälle
- Kumppanuus järjestöjen kanssa on lasten etu

Tervetuloa tapaamaan!
- Keskiviikkona 1.5. klo 12 Kaivopuistossa Kokoomusnuorten teltalla, jonka löytää korkeiden kokoomusnuorten lippujen alta. https://www.facebook.com/events/132810763572021/
- Perjantaina 3.5. iltapäivällä me kokoomuksen helsinkiläiset kansanedustajat olemme tavattavissa Kolmen sepän aukiolla, Mannerheimintie 3. Olen paikalla klo 15 – 16, lämpimästi tervetuloa tapaamaan ja nauttimaan kuppi kahvia! http://www.helsinginkokoomus.fi/app/calendar/view/-/id/985