Siirry sisältöön

Kutsu palkansaajavaltuuskunnalle pääministerin tapaamiseen 1.10.2013

Arvoisat kokoomuksen palkansaajavaltuuskunnan jäsenet,

Aiemman kutsun mukaisesti palkansaajanvaltuuskunnan tapaaminen järjestetään tiistaina 1.10.2013 klo 16.00 alkaen Kokoomuksen ryhmähuoneessa eduskunnassa. Kulku ryhmähuoneeseen tapahtuu eduskuntatalon vierailijasisäänkäynnistä, Mannerheimintieltä katsottuna oikealta puolelta katutasosta.

Tilaisuudessa on ohjelmassa Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Jyrki Kataisen ja palkansaajavaltuuskunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Sarkomaan katsaus ajankohtaiseen työmarkkinatilanteeseen ja palkansaaja-asioihin sekä vapaata keskustelua ajankohtaisista asioista.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua su 29.9. mennessä palkansaajavaltuuskunnan sihteeri Jenny Nymanille osoitteeseen jenny.nyman@kokoomusnaiset.fi. Aiemmat ilmoittautumiset on huomioitu.

Kutsua saa välittää eteenpäin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki palkansaaja-asioista kiinnostuneet.

***

Liity palkansaajavaltuuskuntaan!

Kokoomuksen palkansaajavaltuuskunta kerää yhteen palkansaaja-asioista kiinnostuneita kokoomuslaisia ja kokoomuslaisesti ajattelevia. Palkansaajavaltuuskunnan tavoitteena on, että Suomen suurin puolue on myös suurin palkansaajapuolue. Valtuuskunta järjestää vuosittain tilaisuuksia ja seminaareja valtuuskunnan jäsenille ja ammattiliittojen kokoomuslaisille toimihenkilöille.

Valtuuskunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki palkansaaja-asioissa toimivat ja näistä asioista kiinnostuneet. Valtuuskuntaan voi liittyä laittamalla sähköpostia valtuuskunnan sihteeri Tuomas Viljamaalle tuomas.viljamaa@kokoomus.fi.

***

Lämpimästi tervetuloa!

Sari Sarkomaa
Palkansaajavaltuuskunnan puheenjohtaja

sari.sarkomaa@eduskunta.fi
050 511 3033