Siirry sisältöön

Elokuun kuukausikirje

Sari Sarkomaan eduskuntaterveiset

elokuu 2014

Tervehdys eduskunnasta!
Helteinen kesä on takana ja edessä on politiikan kuuma syksy. Heinäkuun aurinkoisen kesäloman jälkeen on työt täydessä käynnissä. Elokuu on ollut kiivasta valmistautumista eduskuntakauden loppukiriin ja budjettivääntöihin. Eduskunnan syysistuntokausi starttaa 2.9. pääministerin ilmoituksella Ukrainan tilanteesta.

Ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanne on ollut koko kesän politiikan keskiössä. Kuulimme viime viikolla ulkoasiainvaliokunnassa pääministeriä ja ulkoministeriä ajankohtaisesta tilanteesta. Ensi viikolla käymme tilannetta läpi tasavallan presidentti Niinistön kanssa Mäntyniemessä. Suomen on osaltaan tehtävä kaikkensa, että saamme kärjistyneen tilanteen rauhoitettua. Oman osansa politiikan keskusteluun tuovat myös Venäjän asettamat pakotteet ja niiden muodostamat haasteet suomalaisille yrityksille ja taloudellemme.

Vaikka tämän eduskuntakauden monet isot uudistukset ovat vielä työn alla, on myös valmistautuminen eduskuntavaaleihin aloitettu. Olen motivoitunut ja innostunut jatkamaan kansanedustajan työtä ensin eduskuntakaudella. Vaikeat ajat vaativat taitoa, osaamista ja vahvaa tahtoa tehdä yhteisistä asioistamme parempia. Olisin ilahtunut, jos tulisit tuekseni ensi kevään vaaleihin. Olethan yhteydessä vaikka sähköpostitse, jos innostut lähtemään mukaan!

Olen hieman uudistanut nettisivujani. Sivuiltani pystyy nyt entistä helpommin jakamaan kirjoituksiani ja tiedotteitani esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Se on hyvä tapa viedä eteenpäin eduskunnassa tekemääni työtä ja ajatuksia. Syksyn alusta olen myös Instagramissa. Voit seurata minua siellä sekä Twitterissä nimimerkillä @sarisarkomaa. Ja käythän tykkäämässä myös Facebookissa poliitikkosivustani!

Kuukausikirjelistalle saa pyytää kaverin mukaan. Kirjeen saa nettisivujeni kautta tai olemalla minuun muuten yhteydessä.

Tulen mielelläni puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja vastaanotan vieraita eduskunnassa. Otan mieluusti myös vastaan ajatuksia ja palautetta Helsingin ja koko Suomen asioista.

Helsinki-kierrokseni jatkuvat. Tässä kirjeessä on tapahtumia, joissa olen tulevina viikkoina tavattavissa.

SAVE THE DATE:

Perinteiset Sarin syyskahvit ovat tiistaina 14.10. klo 17.15 eduskunnassa. Ilmoittautumisohjeet lähempänä ajankohtaa mutta merkitsethän päivän jo kalenteriisi. Ota ystäväsikin mukaan!

Tervetuloa tapaamaan minua myös eduskunnan avoimien ovien päivään ma 15.9. klo 14.00-18.30. Olen mukana avoimien ovien päivässä klo 14.30- 16.00.

Järjestän saattohoitoa käsittelevän keskustelutilaisuuden eduskunnan kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3) to 9.10. klo 12-13.30. Tilaisuudessa esitellään saattohoitoa käsittelevä tutkimusraportti ja keskustellaan saattohoidon tulevaisuudesta ja kehittämisestä. Raportin ovat laatineet 2012 saattohoidon asiantuntijoiksi valmistuneet sairaanhoitajat ja sen julkaisijat ovat Sairaanhoitajaliitto, Suomen Palliatiivisen hoidon yhdistys sekä Fioca Oy.

Tervetuloa tapaamaan!

 

Helsingin Venetsialaiset 30.8.
Kahvila Kampelan pihapiirissä (Uutelantie 1)
Olen tavattavissa Kokoomuksen teltalla klo 16-17.

Midnight Run –juoksutapahtuma, 30.8.
Olen juoksemassa, tervetuloa mukaan kannustusjoukkoihin!

Lauttasaari-päivä 6.9.
Lauttasaaripäivässä mukana klo 10-14 Lauttasaaren Kokoomus sekä Kansallisen Lastenliiton Helsingin piiri. Tervetuloa hakemaan teltalta ilmapalloja ja muuta mukavaa! Olen paikalla tavattavissa klo 11.45-12.45.

Haagan markkinat 6.9.
Haagan Markkinat klo 10-13 Haagan torilla. Länsi-Helsingin Kokoomus esittelee kokoomuksen toimintaa. Olen tavattavissa klo 10.15-11.15.

Herttoniemen kyläjuhlat 7.9.
Herttoniemen kyläjuhlilla ohjelmaa koko perheelle klo 10-13! Mukana myös Herttoniemen Kokoomus. Olen tavattavissa klo 11-12.

Silakkamarkkinat 5.10.
Olen tavattavissa klo 11.30-12.30.

 

terveisin,

Sari Sarkomaa

Kansanedustaja, terveydenhuollon maisteri
Valtiovarainvaliokunnan kunta- ja terveysjaoston puheenjohtaja
sari.sarkomaa@eduskunta.fi
www.sarisarkomaa.fi
050 511 3033

 
Jos osoitteesi muuttuu tai luet kirjeen jatkossa mieluummin sähköpostina, olethan yhteydessä avustajaani Laura Heinoseen, laura.heinonen@eduskunta.fi tai puh. 050 547 0818.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.