Siirry sisältöön

Kuukausikirje 30.3.2011

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista.

Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni.

Arvoisa vastaanottaja, 

Eduskunta on jäänyt vaalitauolle ja politiikassa katseet kääntyvät vaalikampanjointiin.

Täysistuntoja ja valiokuntia ei enää ole, mutta suuri valiokunta kokoontuu. Tänään viimeksi me suuren valiokunnan jäsenet kuulimme ministereitä Euroopan talousasioista.

Työtä riittää myös seuraavan vaalikauden tavoitteiden valmistelussa. Tänään on loppukiri perjantaina julkaistavan kokoomuksen palkansaajavaltuuskunnan kannanoton valmistelussa. Suomen kannalta on aivan olennaista, että saamme talouden kestävällä tavalla kasvuun ja Suomeen uusia työpaikkoja. Hyvästä työelämästä, yritteliäisyydestä ja perheystävällisyydestä on tehtävä kilpailuvalttimme. Aiheen tiimoilta käymme keskustelua perjantaina 1.4. Eduskunnan Kansalaisinfossa pidettävässä tilaisuudessamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan! Tarkempi kutsu ohessa.

* * *

Vaalikampanjani on lähtenyt hyvin käyntiin. On ollut ilo osallistua lukuisiin tilaisuuksiin eri puolilla Helsinkiä. Ihmiset ovat poikkeuksellisen kiinnostuneita politiikasta. Parasta vaalityötä on tietenkin hyvin tehty työ eduskuntakaudella, mutta vaalikampanjakin on tehtävä täysillä.

Monet kuukausikirjeeni lukijat ovat kyselleet, mistä vaaliesitteitäni saa. Se onnistuu helposti ottamalla yhteyttä vaalipäällikkööni Päivi Pulsaan (paivi.pulsa@helsinki.fi / 040 590 3787) tai minuun! Monet teistä ovatkin tukenani vaalityössä, lämmin kiitos siitä! Olemmekin vaalitiimissä puhuneet mainiosta liikuntavinkistä; Kohenevan kunnon lisäksi saa palkaksi hyvän mielen, kun jakaa esitteitä omaan rappukäytävään, lähitaloihin tai suuremmallekin alueelle!

Uudet kotisivut ovat auenneet!   www.sarisarkomaa.fi

Käykää kurkkaamassa tuoreita kirjoituksiani, tai vinkkejä tapahtumista joissa olen tavattavissa.   

* * *

KUTSU

Tervetuloa keskustelemaan hyvästä ja perheystävällisestä työelämästä

Perjantaina 1.4. klo 13 – 15, Eduskunnan Kansalaisinfoon, Arkadiankatu 3.

Kokoomuksen palkansaajavaltuuskunta julkistaa Hyvä ja perheystävällinen työelämä on jokamiehenoikeus -kannanottonsa ja haastaa sekä työntekijät että työnantajat rakentamaan parempaa työelämää. Paremmasta työelämästä mukana on puhumassa Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen.

Esittelen ja luovutan kannanoton Jyrki Kataiselle. Puheenvuorot tilaisuudessa pitävät myös STTK:n puheenjohtaja Mikko Mäenpää sekä Perheyritysten liiton puheenjohtaja Anne Berner.  

* * *

KUTSU

Lämpimästi tervetuloa järjestämilleni ennakkoäänestyskahveille, sunnuntaina 10.4. klo 15 - 17 Cafe Delivoon, Munkkiniemen puistotie 17.

Tervetuloa tapaamaan, keskustelemaan ja nauttimaan sunnuntaipäivästä pullakahvien merkeissä!

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Sari Sarkomaa
Kansanedustaja
Helsingin kaupunginvaltuutettu

sari.sarkomaa@eduskunta.fi
http://www.sarisarkomaa.fi
http://kokoomus.blogit.kauppalehti.fi/
puh. 050 511 3033