Siirry sisältöön

Ella Pauna Sari Sarkomaan eduskunta-avustajaksi

Tiedote 26.1.2022

Julkaisuvapaa heti

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan, kansanedustaja Sari Sarkomaan uutena eduskunta-avustajana aloittaa tiistaina 1.2.2022 Ella Pauna. Uusi avustaja Pauna on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistosta. Pauna on työskennellyt aikaisemmin politiikan parissa Helsingin Kokoomuksella, ja hän on toiminut aktiivisena eri järjestöissä vuosien varrella, muun muassa Kokoomusnuorissa sekä Nuorissa Osakesäästäjissä.

”Olen innoissani mahdollisuudesta toimia kansanedustaja Sarkomaan avustajana. On mahtavaa päästä antamaan oma panokseni edustaja Sarkomaan sekä kokoomuksen eduskuntaryhmän tavoitteiden edistämiseksi. Avustajan tehtävä tarjoaa todella ainutlaatuisen näköalapaikan valtakunnan politiikkaan. Toivon, että avustajana voin hyödyntää aiemmissa työtehtävissä ja opinnoissani saatua kokemusta sekä politiikasta että viestinnästä”, Pauna kommentoi valintaansa.

Lisätietoja:

Sari Sarkomaa, +358 50 511 3033

Ella Pauna, +358 40 185 1331

Follow by Email
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Instagram