fbpx Siirry sisältöön

Kuukausikirje 31.8.2011

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista.

Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni aiheet.

Sari Sarkomaalta eduskuntaterveiset 31.8.2011

Arvoisa vastaanottaja,

Kaunis ja lämmin kesä on takana. Purjehdimme perheen voimin koko heinäkuun Tukholman saaristossa ja kävimme tietenkin Gotlannissa. Elokuun alkaessa palasin työn ääreen. Elokuun ensimmäisiä matkoja oli ulkoasiainvaliokuntamme tapaaminen tasavallan presidentin kanssa aina yhtä upeassa Kultarannassa.

Elokuussa oli poikkeuksellisen paljon työmatkoja ja tapaamisia, koska maratoniksi venyneet hallitusneuvottelut laittoivat aikataulut täysin uusiksi. Tällä viikolla oli eduskuntaryhmämme perinteinen kesäkokous, jonka ensimmäinen päivä oli Loviisassa ja toinen Espoossa. Vakuuskeskustelut ovat vallinneet mediaa ja siksi oli tärkeää, että kokouksessamme kävimme puheenjohtaja Kataisen johdolla laajasti läpi EU- ja talouspolitiikkaa sekä erityisesti syksyn tulevaa agendaa. Tärkein asia oli tietysti valtion ensi vuoden talousarvio. Kokouksemme tämän aamun yllätyspuhuja Sauli Niinistö ei jättänyt ketään kylmäksi.

On koko Suomen kannalta upea asia, että Sauli Niinistö suostui presidenttiehdokkaaksi. Saulin tukijoukkoihin voi liittyä osoitteessa http://niinisto.fi. Kannustetaan ystävämme, naapurimme ja työtoverimme mukaan tekemään Saulista presidentti!

Tässä kirjeessäni käsittelen seuraavia asioita:
- Roskaamiseen nollatoleranssi
- Vanhuspalvelulaista pidettävä kiinni
- Hallitusohjelma koskee myös peruspalveluministeriä
- Poikkea putiikissa - kampanjaviikko 5.9 - 10.9 www.poikkeaputiikissa.fi
- Pukeudutaan Punaiseen 9.9. naisten sydänterveyden edistämiseksi! www.punainen.fi

- Tervetuloa tapaamaan lauantaina 3.9 kokoomuksen teltalle!
* Lauttasaari-päivässä mukana klo 10.30, Kasinonranta, Särkiniementie.
* Haagan torilla markkinoilla mukana klo 11.30

Follow by Email
Facebook
LinkedIn
Instagram