Siirry sisältöön

Syyskuun kuukausikirje

Kirjoitan kuukausittain kirjeen ajankohtaisista asioista. Saat kuukausikirjeen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla minuun yhteyttä. Ohessa näet viimeisimmän kuukausikirjeeni aiheet.

Sari Sarkomaan eduskuntaterveiset, syyskuu 2013

Arvoisa vastaanottaja,

Budjetti on saapunut eduskuntaan ja valtiovarainvaliokunta käsittelee sitä parhaillaan. Pidin kokoomuksen ryhmäpuheen budjetin lähetekeskustelussa. Vakava tosiasia on, että Suomen taloustilanne on synkkä. Olemme jäljessä kilpailijamaitamme, luottoluokituksemme on uhattuna rajun velkaantumisen vuoksi ja samaan aikaan työikäinen väestö vähenee. Kokoomuksen mielestä hyviä toimia ovat yhteisöveron mittava kevennys, kasvuun kannustava osinkoverouudistus, kasvurahastot, rikkidirektiivin kompensaatio, palkkaverotuksen kevennys ja kotitalousvähennyksen korotus. Ne tehdään, jotta suomalaisilla olisi töitä.

Pitämäni ryhmäpuhe löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: http://www.sarisarkomaa.fi/?p=3189

Tässä kirjeessäni käsittelen seuraavia asioita:

- Byrokratian purkutalkoot
- Kaiken työn kannatettava
- Työnantajille vanhemmuudesta aiheutuvat kustannukset tasattava
- Pääministeri Kataisen tapaaminen

Liity palkansaajavaltuuskuntaan!

Kokoomuksen palkansaajavaltuuskunta kerää yhteen palkansaaja-asioista kiinnostuneita kokoomuslaisia ja kokoomuslaisesti ajattelevia. Palkansaajavaltuuskunnan tavoitteena on, että Suomen suurin puolue on myös suurin palkansaajapuolue. Valtuuskunta järjestää vuosittain tilaisuuksia ja seminaareja valtuuskunnan jäsenille ja ammattiliittojen kokoomuslaisille toimihenkilöille.

Valtuuskunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki palkansaaja-asioissa toimivat ja näistä asioista kiinnostuneet. Valtuuskuntaan voi liittyä laittamalla sähköpostia valtuuskunnan sihteeri Tuomas Viljamaalle tuomas.viljamaa@kokoomus.fi.

Naisverkosto Nykynaiset

Olen Naisverkosto Nykynaisten koollekutsuja ja yksi perustajajäsen. Naisverkosto on puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmittymä. Pääasiassa verkos¬toon kuuluu helsinkiläisiä, mutta myös muualta pääkaupunkiseudulta tulevia naisia. Verkosto on osoittau¬tunut menestykseksi. Alkuaan ydinjoukon ystävistä ja tuttavista koostunut verkosto kerää toimintaansa mukaan nykyään noin 400 naista.

Jos haluat liittyä Naisverkosto Nykynaisten tiedotuslistalle ja saada kutsut tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä avustajaani Antti Pynttäriin joko sähköpostitse antti.pynttari@eduskunta.fi tai puh. (09) 432 4033.

Tervetuloa tapaamaan!

Sunnuntaina 6.10. olen tavattavissa perinteisillä Silakkamarkkinoilla Helsingin kauppatorilla klo 12. Tervetuloa tapaamaan minua ja keskustelemaan kanssani Kokoomusnaisten teltalle Helsingin ja Suomen asioista.

Lauantaina 26.10. klo 13–14 olen tavattavissa Kirjamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tule juttelemaan kanssani ajankohtaisista asioista.

Hyvää syksyä toivottaen,

Sari Sarkomaa
Kansanedustaja, terveydenhuollon maisteri
Valtiovarainvaliokunnan kunta- ja terveysjaoston puheenjohtaja
sari.sarkomaa@eduskunta.fi
www.sarisarkomaa.fi
050 511 3033