Siirry sisältöön

Huhtikuun kuukausikirje

Tervehdys eduskuntavaalien loppukiristä!

Eduskuntavaalit lähestyvät – ehdolla numerolla 63 jatkamaan kansanedustajan työtä

Varsinainen eduskuntatyö on hetkeksi tauolla ja painopiste on vaalikampanjassa. Suomen suunta ja tulevan eduskunnan tekijät ratkaistaan näiden viikkojen aikana. Hesarin la 4.4. julkaisemat tunnettavuusarviot ek-vaaliehdokkaista antavat kokoomuksen kampanjalle lisävauhtia ja hyvän ponnistuspohjan. Luvut ovat minun osaltani melko samanlaisia kuin aiemmissa vaaleissa. Olin listassa kokoomusehdokkaista seitsemäs. Olen aina kampanjatyöllä ponnistanut valittujen edustajien joukkoon. Tällä kertaa se on entistä tiukempaa ja työtä valinnan eteen on tehtävä kaksin verroin.

Nyt kun gallupit ovat kokoomuksella heikot, on vaalityön merkitys suurempi kuin koskaan. Ihmisille puhuminen ja some ovat ydinroolissa. Hs-luvut hiljentävät myös ne äänet, jotka kampanjoivat lauseella ”Saria ei kannata äänestää, kun menee varmasti läpi”. Kärjessä ei ole yhtään kokoomuslaista koulutus- ja sote-alan osaajaa, jolla laillani vahva kokemusta taloudesta ja valtakunnanpolitiikasta. Luvut siis eivät suoraan kerro kuka valitaan, vaan ketä ihmiset voisivat äänestää. Nyt on hyvän kampanjan paikka.

Olen motivoitunut jatkamaan kansanedustajan työtä Helsingin ja koko Suomen parhaaksi. Edessä on rohkeita ratkaisuja vaativa eduskuntakausi, jossa osaaminen, kokemus ja sitkeys ovat tarpeen.
Suomella on kolme vaihtoehtoa. Valitaan työ.

Nykymenolla hyvinvointiyhteiskuntamme murenee. Eduskunnan valtiovarainvaliokunnassa olemme toistuvasti asiasta varoittaneet ja edellyttäneet hallitukselta ripeämpiä esityksiä maamme rakenteiden uudistamisessa. Seuraavan hallituksen on hyvinvointiamme kamppaavasta eripuraisuudesta ponnistettava rohkeisiin rakennemuutoksiin. Viisailla päätöksillä on mahdollista luoda edellytyksiä yrittäjyydelle ja uudelle työlle. Sen on oltava tulevan hallituksen tärkein tavoite.

Tehdyn työn on kannatettava myös eläkkeellä – eläkkeiden ostovoima turvattava

On pakko ihmetellä, miksi Keskusta haluaa olla erityisesti työeläkeläisten kimpussa. Me kokoomuslaiset olemme sitoutuneet linjaan, jossa ansiotuloveron kevennys tehdään niin, että se kohdistuu yhtä lailla sekä palkansaajiin että eläkeläisiin. Olen tehnyt työtä sen eteen, että Kokoomus sitoutuu siihen, että eläkeindeksiä ei leikata.

Voiko kotiasioista puhua työpaikalla?

Työelämän joustot, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, työn ja vapaa-ajan sekä perheen sujuva yhteensovittaminen ovat täsmätoimia edistää hyvinvointiamme. Näillä toimilla tuetaan myös valtiontaloudellisia tavoitteita. On innostava asia, että edistämällä hyvää työelämää edistämme pidempiä työuria, työn tuottavuutta, ja mikä parasta: ihmisten sekä perheiden hyvää arkea. Siksi on viisasta tavoitella maailman parasta työelämää ja tasa-arvoa entistä sitkeämmin. Työelämän ikäsyrjintää on sitkeästi kitkettävä. Syntymävuosi ei määritä ihmisen työkykyä, osaamista tai motivaatiota.

Sari Sarkomaan kirje helsinkiläisille

Mielestäni aina on oikea hetki miettiä miten asiat voi tehdä paremmin. Ihmisten hyvinvointi ja puhdas ympäristö kuuluvat päätöksenteossa kestävän talouden rinnalle. Yli varojen eläminen ja tulevien sukupolvien mahdollisuuksien ahnehtiminen on lopetettava.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan eduskuntavaalikampanjaan. Kaikki apu ja tuki on arvokasta ja jokainen ääni ratkaisee.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin jakamaan vaaliesitteitä sinulle sopivina päivinä. Tavoitteenamme on näkyä monessa paikassa samaan aikaan. Jos haluat tulla mukaan kampanjoimaan, olethan yhteydessä vaalipäällikkö Heleniin, helen.josefsson@vantaa.fi / 050 345 9880.

Vaalimainoksia on tilattu uusi erä painosta ja niitä saa tulla hakemaan Pikkuparlamentista tai kampanjasihteeri Ninalta, joka koordinoi luukutusalueita: nina.sillantaka@gmail.com / 040 525 3165
Some-kampanjoinnissa on tehokirin paikka. Jos tahdot auttaa kampanjassani somen kautta, voit laittaa vaalitsemppauspäivityksen esim. Facebookiin. Viestissä voisi esim. kertoa, miksi äänestää Saria ja vinkata, missä Sari on tavattavissa.
Suomi on vaikean paikan edessä ja Kokoomusta tarvitaan.

kevätterveisin,
Sari Sarkomaa
0505113033
Tervetuloa tapaamaan!

Lisää tapahtumia nettisivuillani: www.sarisarkomaa.fi

Sarin puhelintunti ma 13.4. 15.30-16.30, puh. 0505113033.

Some-kyselytunti ma 13.4. klo 16.30-17.30 Facebookissa (www.facebook.com/sarkomaasari). Aiheena asumisen kalleus, eläkkeiden ostovoima ja ikäihmisten palvelut.

Ulkosuomalaiset -unohdettu vaalipiiri? -keskustelutilaisuus eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3) ke 15.4. klo 10.30-11.45.

Rakkaudesta kirjoihin -keskustelu Stoan kirjastossa Itäkeskuksessa ke 15.4. klo 17. Sari tavattavissa Tallinnanaukiolla klo 16 alkaen.

Pajalahden kentän kevätmessut Lauttasaaressa la 18.4. Sari tavattavissa klo 10.30-12.30. Kokoomuksen vaaliteltta messuilla klo 10-15.