Siirry sisältöön

Kansanedustaja Sari Sarkomaan uudeksi avustajaksi Konsta Nupponen

Tiedote 23.8.2019

Julkaisuvapaa heti

Kokoomuksen kansanedustaja Sari Sarkomaan uutena eduskunta-avustaja aloittaa syyskuun alusta Konsta Nupponen. Nykyinen avustaja Sina Nordman lähtee viimeistelemään opintojaan. Nupponen on oppiarvoltaan filosofian ylioppilas ja opiskelee pohjoismaisia kieliä ja venäjää Helsingin yliopistossa.

Aiemmin Nupponen on toiminut Kansallisten Ylioppilaiden puheenjohtajana ja kokoomusopiskelijoiden liittohallituksessa. Nupponen avusti myös kokoomuksen puoluetoimiston viestintätiimiä kevään 2019 eduskunta- ja eurovaalien osalta.

”On ilo päästä avustamaan yhtä puolueemme voimakkaimmista sivistyksen ja koulutuksen puolestapuhujista. Olen myös erittäin innoissani päästessäni avustamaan maan johtavan oppositiopuolueen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaa”, Nupponen toteaa.

Lisätietoja:

Konsta Nupponen
konsta.nupponen@eduskunta.fi
050 574 0818