Siirry sisältöön

Kokoomuksen Seniorifoorumin tilaisuus: Eläkeläisten työnteosta entistä kannattavampaa torstaina 28.4. klo 17.15 Kansalaisinfossa (Pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3)

Tervetuloa kokoomuksen Seniorifoorumin tilaisuuteen: Eläkeläisten työnteosta entistä kannattavampaa torstaina 28.4. klo 17.15 Kansalaisinfossa (Pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3).

Alustuksen aiheeseen pitää Veronmaksajien pääekonomisti Mikael Kirkko-Jaakkola, jonka jälkeen Seurana Oy:n toimitusjohtaja Mirka Saarinen pitää kommenttipuheenvuoron. Tilaisuudessa keskustellaan tietenkin myös ajankohtaisista asioista.

Toimin tilaisuuden puheenjohtajana yhdessä ministeri Helena Pesolan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan niin paikan päälle Kansalaisinfoon kuin myös Teams-sovelluksen kautta etäyhteyksin. Tapahtumaan pääset ilmoittautumaan tämän linkin avulla: https://forms.gle/jXAncs9uQUCSFhss9  Tarkemmat ohjeet osallistumisesta sekä Microsoft Teamsin käytöstä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Seniorifoorumimme tavoitteena on tuoda ikäihmisille tärkeät asiat kokoomuslaisen politiikan keskiöön. Foorumin jäsenet pääsevät osallistumaan sekä valtakunnallisen että alueellisen toiminnan ytimeen. Seniorifoorumiin liittyminen tapahtuu kirjautumalla kokoomuksen jäsensivuille ja valitsemalla yläpalkista jäsen- ja yhdistystiedot ja sen alta omat jäsentiedot. Paina “muokkaa” ja vieritä sivua alas, kunnes löydät verkostot. Toivotan kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme!

Tilaisuuden ohjelma:

17.15–17.25 Alkusanat: kansanedustaja Sari Sarkomaa ja ministeri Helena Pesola

17.25–17.45 Alustuspuheenvuoro: Veronmaksajien pääekonomisti Mikael Kirkko-Jaakkola

17.45–17.55 Seurana Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen: Merkityksellinen työ kantaa - tarina kun yrityksen työntekijöiden keski-ikä on 67 vuotta

17.55–18.15 Keskustelua ja mahdollisia kysymyksiä

18.15–18.30 Loppusanat ja tilaisuuden päätös: kansanedustaja Sari Sarkomaa ja ministeri Helena Pesola