Siirry sisältöön

Tammikuun kuukausikirje

Eduskuntakauden loppukiri on vauhdissa. Arkadianmäellä urakoimme valiokunnissa viime hetkellä eduskuntaan saapunutta mittavaa lakiesitysrypästä. Huhtikuun lähestyessä myös valmistautuminen eduskuntavaaleihin nousee agendalle. Olen motivoitunut jatkamaan kasanedustajan työtä Helsingin ja koko Suomen parhaaksi. Edessä on rohkeita ratkaisuja vaativa eduskuntakausi, jossa osaaminen, kokemus ja sitkeys ovat tarpeen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tukijoukkoihini. Yhdessä toteutamme monta hauskaa tapahtumaa ja tempausta yhdessä. Laita viestiä tai ole yhteydessä puhelimitse (050 511 3033) jos haluat tulla mukaan tiimiin. Koko kampanjaa koordinoi Helen Josefsson: helen.josefsson(at)vantaa.fi / 050 345 9880
Olen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hyvä tapa tukea työtäni on kutsua ihmisiä tykkäämään Sari Sarkomaa –sivusta Facebookissa tai seurata minua Twitterissä tai Instagramissa @sarisarkomaa. Kirjoitan myös säännöllisesti blogia omille kotisivuilleni, Iltalehden blogipalveluun ja Uuteen Suomeen. Blogitekstejä kannattaa jakaa somessa.

 
Ystävänpäiväkirppis
Laitamme kirpputoripöydän pystyyn jäähallin kirpputorille ystävänpäivänä 14.2. Tarkoituksena on viettää mukava päivä yhdessä ekologisen varainkeruun ohella. Myyntituotto käytetään eduskuntavaalikampanjaani. Olemme joukolla tavattavissa jäähallilla kirppiksen aikana. Otamme ilolla vastaan myytäväksi sopivaa, ehjää ja hyväkuntoista tavaraa. Painavia kirjoja ja paljon tilaa vieviä vaatteita on hankalampi vastaanottaa ja myydä. Toivomme, että voisit tuoda tavarat kampanjasihteerin kanssa sovittuna ajankohtana eduskunnan Pikkuparlamenttiin, Katajanokalle Kauppiaankadulle tai toripäivänä paikan päälle.

Lahjoittajan ei tarvitse itse osallistua torimyyntiin mutta myyntitiimiimme olet halutessasi lämpimästi tervetullut. Myyntipöytämme nro 41 löytyy Nordenskiöldinkadun puoleisista ovista tullessa suoraan vastapäätä. Mikäli Sinulta löytyy torimyyntiin lahjoitettavaa tavaraa, otathan yhteyttä kampanjasihteeri Nina Sillantakaan: nina.sillantaka@gmail.com / 040 525 3165

 
Tunnelmia Educa-messuilta ja palautetta opettajilta
Olin opettajien Educa –messuilla puhumassa kodin ja koulun yhteistyön merkityksestä sekä tavattavissa Opetushallituksen ständillä. Messuilla sain paljon huolestuneita viestejä koulutuksen tulevaisuudesta. Tämän vaalikauden suurin aikasyöppö oli opetus- ja kulttuuriministeriön puuhastelu oppivelvollisuusiän pidentämisen kanssa. Sain paljon kiitosta sitkeästä työstä, jolla oppivelvollisuusiän venyttäminen lopulta saatiin kuopattua. Hyvää palautetta tuli myös työstä perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen kehittämiseksi.

Jaan Keskustan Sipilän kanssa huolen peruskoulun laskevista oppimistuloksista sekä vähenevästä luottamuksesta siihen, että lähikoulu on paras koulu. Sipilän kieltolakilinja on kuitenkin väärä ja vahingollinen.
http://www.sarisarkomaa.fi/?p=4296
http://www.sarisarkomaa.fi/?p=4301

 
Päiväkoteja sinne missä lapsia
Ehdotin raha seuraa lasta –mallia ratkaisuksi päivähoitokeskusteluun ja päiväkotipaikkojen pulaan Helsingissä. Näin päiväkoteja olisi siellä, missä lapsiakin ja perheillä olisi mahdollisuus valita hoitovaihtoehto nykyistä joustavammin. Pitkät päiväkotimatkat ovat arjen kannalta hankalia. Valinnanmahdollisuus edistäisi sitä, että syntyy perheiden tarpeita paremmin vastaavia palveluja.
http://www.sarisarkomaa.fi/?p=4278

 
Työ Muistiliitossa jatkuu
Muistiliitossa teemme työtä hoidon ja hoivan laadun kehittämiseksi. Monelle muistisairaalle koti on paras paikka, kun sinne saa tarvittavan tuen ja palvelut. Myös omainen tarvitsee tukea, vapaata ja taukoja. Muistisairaat jäävät liian helposti neljän seinän sisään yksinäisiksi ja laitosrutiinit siirtyvätkin kotiin, siksi mahdollisuuksia osallistua on lisättävä. Kun muistisairas ihmisen tarvitsee lääketieteellisin syin tai turvallisuutensa vuoksi laitoshoitoa, se on hänelle kuitenkin järjestettävä.
http://www.sarisarkomaa.fi/?p=4283

 
Tervetuloa tapaamaan!

Tavattavissa Kokoomusteltalla Munkkivuoressa, Munkkivuoren ostari la 31.1. klo 11-12.30

Tavattavissa Kokoomusteltalla Hakaniemen markkinoilla, Hakaniemen tori su 1.2. klo 12-12.45

#Kokoomustekoja: Perusopetus ja toinen aste. Helsingin Kokoomuksen järjestämä avoin keskustelutilaisuus. Olen tapahtumassa alustajana. Radisson Blu Plaza (Mikonkatu 23) takkahuone ti 3.2. klo 18.00.

Yrittäjyysaiheiset Helmikahvit eduskunnassa Kokoomuksen ryhmähuoneessa ke 4.2. klo 17.30-19.00. Keskustelua vauhdittamassa Suomen yrittäjien elinkeinopoliittinen asiamies Hannamari Heinonen ja yrittäjä, Hellapoliisina tunnettu, Kati Jaakonen. Sisääntulo yleisösisäänkäynnistä (Mannerheimintieltä katsottuna talon oikealta puolelta) klo 17.15. Ovella on turvatarkastus. Ilmoittautumiset avustajalleni laura.heinonen(at)eduskunta.fi 2.2. mennessä.

Tavattavissa Munkkiniemen Max Cafen kahvilaparlamentissa la 21.2. klo 10-11.30

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.